GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Kroontjeslantaarn Haakpatroon

Productomschrijving
Haakpatroon Kroontjeslantaarn - Met 4 gehaakte lapjes maak je deze Koningsdaglantaarn. Het patroon van het kroontje zit ook in de byClaire Tegeltjesdeken. De basis van de lantaarn is wit en is afgewerkt met een leuk blokjesmotief in 2 kleurtjes blauw. De vrolijke tassels in nationale kleuren zijn gemaakt met de byClaire Sparkle voor een extra feest...

Haakpatroon Kroontjeslantaarn - Met 4 gehaakte lapjes maak je deze Koningsdaglantaarn. Het patroon van het kroontje zit ook in de byClaire Tegeltjesdeken. De basis van de lantaarn is wit en is afgewerkt met een leuk blokjesmotief in 2 kleurtjes blauw. De vrolijke tassels in nationale kleuren zijn gemaakt met de byClaire Sparkle voor een extra feestelijk tintje. De werkomschrijving staat in dit haakpatroon, deze wordt als PDF bestand toegestuurd in de orderbevestiging. Bekijk ook hetKoningsdagpakketje met al het garen voor de lantaarn (inclusief 2 metalen frames)

Laatst bekeken producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »