GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Passant bronskleurig 30mm per 2 stuks

Echtstudio Passant bronskleurig 30mm per 2 stuks
Productomschrijving
Met deze passanten van 3cm maak je een mooie verbinding tussen de tassenband en je tas. Deze metalen passanten zijn goed te gebruiken in combinatie met de tassenband 3cm en eventueel een schuifgesp van 3 cm. Een perfecte afwerking voor de gehaakte ptt posttas. Knip een klein stukje van de tassenband af en vouw deze om de passant heen, naai de tasse...

Met deze passanten van 3cm maak je een mooie verbinding tussen de tassenband en je tas. Deze metalen passanten zijn goed te gebruiken in combinatie met de tassenband 3cm en eventueel een schuifgesp van 3 cm. Een perfecte afwerking voor de gehaakte ptt posttas. Knip een klein stukje van de tassenband af en vouw deze om de passant heen, naai de tassenband vast aan je tas. Aan de andere zijde van de passant verbind je de lange zijde van de tassenband met daartussen eventueel een schuifgesp om de lengte te kunnen aanpassen. Naai het uiteinde van de tassenband aan elkaar vast.

Laatst bekeken producten

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »