GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

Lopi Alafosslopi 0005

Productomschrijving
Lopi Alafosslopi Lopi Alafosslopi is het perfecte garen voor al je creatieve projecten! Het garen biedt eindeloze mogelijkheden voor het maken van prachtige items voor thuis en om cadeau te geven. Waarom Lopi Alafosslopi kopen? Met Lopi Alafosslopi kun je heerlijk warme truien, gezellige dekens, schattige amigurumi knuffelbeesten en stijlvolle huis...

Lopi Alafosslopi

Lopi Alafosslopi is het perfecte garen voor al je creatieve projecten! Het garen biedt eindeloze mogelijkheden voor het maken van prachtige items voor thuis en om cadeau te geven.

Waarom Lopi Alafosslopi kopen?

Met Lopi Alafosslopi kun je heerlijk warme truien, gezellige dekens, schattige amigurumi knuffelbeesten en stijlvolle huisdecoraties maken. Het garen is gemaakt van 100% wol van IJslandse schapen en staat bekend om de lichtheid, stevigheid en duurzaamheid, dankzij het ruige klimaat waarin de schapen leven.

Wat Lopi Alafosslopi onderscheidt met andere garen, is het vermogen om goed te ademen en enigszins waterafstotend te zijn, Het garen biedt een soepele verwerking en een prachtige afwerking voor zowel haak- als breiprojecten. Je kunt uit verschillende kleuren kiezen om je projecten een persoonlijk tintje te geven.

Het garen Lopi Alafosslopi IJslandse schapen wol heeft een lengte van ca. 100 meter per bol. We adviseren je een naalddikte van 6 - 6.5mm om snel en efficient te werken aan je volgende creatie.

Contact

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [email protected] en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Volg ons op Instagram en Facebook en blijf op de hoogte van alle exclusieve aanbiedingen en interessant nieuws rondom Echtstudio!

Productspecificaties

Gewicht
100 gram
Lengte
100 meter
Materiaal
100% IJslandse wol
Naalddikte
3,5 of 4 mm

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Laatst bekeken producten