GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

21 juni 2010

Zpagetti aan zee

Een uniek plaatje, 26 hakende vrouwen in een trendy strandclub. Afgelopen weekend was het zover, de workshop Zpagetti aan zee die in combinatie met Viva door Hoooked georganiseerd werd. Echtstudio was natuurlijk ook van de partij. Het weer werkte helaas niet zo mee maar dat kon de pret niet drukken. Op zaterdag en zondag meldde zich 26 haaklustige vrouwen zich in strandclub Wij om lekker te komen haken. De dames werden welkom geheten door Geesje Mosies, het brein achter Hoooked Zpagetti en tevens de schrijfster van het boekje, Haken met Zpagetti.

 
 

Geesje legde in het kort uit wat Zpagetti is en waar het vandaan komt. Wat leuk is om te weten is dat de stoffen die op dit moment worden geweven en gedrukt in de textielfabriek, waar de Zpagetti het restmateriaal van is, pas volgend jaar zullen worden gebruikt. Het productieproces van stof tot jurk neemt ongeveer een jaar in beslag. Wat inhoud dat de Zpagetti repen die nu te koop zijn, gemaakt zijn van stoffen die pas volgend jaar in de modecollecties van onder andere Zara, en Oxbow komen. Je loopt dus met je tas van Zpagetti altijd voor op de mode! Je bent een trendsetter!

 

Na de intro gaan alle dames aan de slag om een prachtig Milano tasje te haken. Onder het genot van een heerlijk hapje en een verkoelend drankje kwamen er al snel flinke lappen haakwerk te voorschijn. Af en toe misten er een aantal dames een paar steken maar gelukkig zijn Kim en ik redelijk door de wol geverfd en met een beetje smokkelen konden we het weer snel oplossen! Aan het eind van de middag gingen er 26 gelukkige vrouwen de deur uit met een prachtige tas aan hun arm.

Missie geslaagd!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »