GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

22 april 2010

Zoet als suiker

Inspiratie opdoen?

Soms sta je wel eens versteld van de mooie poppetjes die worden gemaakt. Waar haalt men de inspiratie vandaan ? Inspiratie vind je op de meest onverwachte plaatsen, daar ben ik inmiddels wel achter. Neem nu Tinka, een nieuwe creatie.

Hoe ontstaat een creatie?

Zoet als suiker, mede door haar suikerzoete haarkleur en natuurlijk niet te vergeten de suikerspin in haar handen. Hoe kom je erop vraag je je af ?
Door onderstaande kerstkaart die ik toegestuurd kreeg, een Cotton Candy Stand in Buenos Aires in Argentinië. Oké, ik geef toe ik moest ook even wennen toen ik dit als kerstkaart kreeg, je verwacht toch op zijn minst een rondbuikige kerstman of een sukkelig rendier op je kerstkaart. Maar ik moet eerlijk toegeven, deze kerstkaart wist te ontsnappen aan de papiercontainer omdat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen hem weg te gooien. Ik moest er wat mee doen. Maar wat ?

Maak kennis met Tinka

En dan is het daar ineens, het idee.. Wat je krijgt als je in de trein terug naar huis rijdt van je werk. Dezelfde avond ga je aan de slag, want je wilt het zo snel mogelijk uit je hoofd en in handen krijgen.

Samen hebben we nog even gekeken wat het leukst zou zijn, wel haar, geen haar, mutsje op of juist niet. En dan uiteindelijk is het zover...Tinka is geboren !

Tinka

Tinka

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »