GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

1 juli 2010

Wij verklaren Echtstudio voor GEOPEND!

Na brainstormen, fotograferen, typen, maken, kopen, en haken is het eindelijk zover. Echtstudio is officieel geopend ! Via de website https://www.echtstudio.nl/ kun je op de webshop klikken en zo een kijkje komen nemen in onze spiksplinternieuwe shop !

Echtstudio = Echtzoet + Echtmooi + Echtdoen. Het concept is simpel. Als je het wilt kopen, dan kun je komen shoppen. Als je het zelf wilt maken dan kun je bij Echtstudio terecht voor patronen en materialen. Als je niet weet hoe je het moet maken dan willen wij je het graag voordoen tijdens een workshop. Voor het najaar staan er weer diverse leuke workshops gepland ! Mocht je trouwens niet op zomervakantie gaan, kom dan gezellig een middagje met een paar vriendinnen een workshop volgen ! Mail naar [email protected] voor meer info.
 
Echtzoet, think pink, zoete creaties en overheerlijk gebak. Kijk ook eens naar de producten van Titicaca, ons fair trade programma wordt binnekort uitgebreid. Neem snel een kijkje in deze heerlijke shop !
 

 

 
 


Te leuk om niet te bekijken, Echtdoen ! Onder Echtdoen vind je ons workshop aanbod, Zpagetti van Hoooked (inclusief poefpakketten), DIY pakketten (ook speciaal voor kids) en natuurlijk Koekeridoo.

Nieuw bij Koekeridoo, zakjes met gemixte oogjes. En natuurlijk het patroon van het schaap, eindelijk is het zover…hij staat in de shop. Vergeet ook het nieuwe boek van Mia niet te bewonderen ! Koekeridoo is te vinden onder Echtdoen.

 

 

 

And last but now least, Echtmooi. Hier vind je woonaccessoires en tassen. Hieronder alvast een voorproefje !Al met al hopen we jullie te mogen verwelkomen in onze nieuwe shop, mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dit natuurlijk graag. Veel plezier !!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden