GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

19 december 2010

Wat je vooral NIET moet haken

We betrappen ons zelf er wel eens op. We kunnen behoorlijk doorslaan als het haken betreft. We zien overal mogelijkheden want je kunt bijna alles haken, omhaken of versieren met haaksels. Nu zijn wij gelukkig nog heel kritisch op ons eigen werk, maar blijkbaar geld dit niet voor iedereen. Daarom nu deze rubriek...wat je vooral niet moet willen haken. Al is het kostuum hierboven zeer artistiek ik vind het toch wel een beetje over the top, zelfs als je echt van haken en breien houdt. Net als het ehhh....lieftallige konijntje hieronder. Zeer bijzonder, artikstiek, met pompoenen op alle, hoe zal ik het zeggen, juiste plaatsen ?? Een man met ballen :)

Kijk en als je dan besluit om geen kostuum maar gewoon kleding te haken dan is dit broekje hieronder ook een echte NO-NO. Zelfs een man uit de Jillz reclame wordt een instant nurd als je hem in dit broekje rond laat lopen. Zelfs als je stoer je hand in je achterzak steekt als pose is er nog geen mannelijke eer aan te behalen. Ik adviseer...gewoon niet doen !

Nog een bijzonder item wat ik tegen kwam. Ik weet het, wij hebben ook tamponhoesjes in onze shop staan, maar die vinden we zelf behoorlijk schattig. Het tegenover gestelde daarvan is dit; een tamponhoesje wat lijkt op een banaan ?!? Ik wil er eigenlijk verder niet over nadenken ;)


Als we het dan toch over accessoires hebben, ik krijg een het meteen benauwd als ik naar de foto hieronder kijk. Wie wil er in hemelsnaam een sjaal waarmee je eruit ziet als of je door een roze inktvis wordt gewurgd ? S.O.S.

Oké thanksgiving is een feest in Amerika waarbij de kalkoen een hoofdrol heeft maar deze dame heeft het wel heel letterlijk genomen. Dit is een prachtige ehhh...kalkoen pruikmuts ? Let vooral op de comische gele pootjes die om haar nek geknoopt zitten. Misschien wat voor de carnaval ? Of toch maar vooral NIET doen ?

Ik ben er nog niet helemaal uit, met wie ik meer medelijden moet hebben. De arme hond die in een handtas aan deze blonde dollie hangt. Of met blonde dollie omdat zij met een handtashond onder haar arm loopt. Moeilijk.....misschien moet ik wel medelijden hebben met degene die de tas heeft ontworpen !

Need I say more ? Hoe leuk je haken ook mag vinden, je huisdier vind er echt geen bal aan. Misschien heeft deze poes wel straf omdat ze met bolletjes wol heeft gespeeld. Stoute kat !

 

Uhmm....tja....ehhh, wat moet ik hier nu over zeggen.

Wie heeft het nummer van de dierenbescherming ?


I rest my case, je moet niet alles willen haken, wees vooral kritisch. Behalve als je je echt een hekel aan je man hebt of je huisdier een trauma voor de rest van zijn leven mee wilt geven natuurlijk :)
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »