GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

10 augustus 2010

Via via

Nou ja, meer Via Vestia. Via Vestia is het bewonersblad van de grootste woning corporatie in Nederland. Dit magazine heeft een oplage van 90.000 en zal worden verspreid in o.a. de regio's Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer, Delft, Bergeijk en Wehl. Wij staan deze maand in het blad met een leuke lezersaanbieding. Je maakt kans op een gratis poefpakket. Tevens staat er natuurlijk bij dat je bij ons leuke workshops kunt volgen om ook zelf deze poef te kunnen maken.

Wat me op workshops brengt....er staan weer een paar hele leuke op de planning voor het komend najaar. Volgende week hopen wij alle nieuwe data met bij behorende workshop informatie voor online te kunnen zetten. Ik kan uiteraard al wel een tipje van de sluier oplichten.

We gaan Granny squares haken, kerstaccessoires haken, tunisch haken, basis haken deel 2- gevorderden steken, amigurumi haken. Wij hebben er heel veel zin in en hebben daarnaast nog een aantal verassingen voor het najaar gepland staan.

Dus als je nog niet terug bent van je zomervakantie, haast je dan, want wij gaan met veel plezier de donkere avonden van de herfst en winter gezellig maken en daar hebben we jouw bij nodig !

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »