GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

16 juli 2010

Verandering van spijs doet eten

Ken je hem ? Het spreekwoord: " Verandering van spijs doet eten." Variatie is belangrijk als je lol in iets wilt houden. Nu zou het kunnen, dat je met dit spreekwoord niet zo heel ver komt als het om je relatie gaat. Je partner kan dit oer Hollandse spreekwoord waarschijnlijk niet zo waarderen als excuus, als je zonder hem of haar "uit eten " gaat. Maar als het om zoiets onschuldigs als handwerkmaterialen gaat dan ben ik het er volledig mee eens.

Als je in 1 week 60 Zpagetti tasjes door je handen hebt laten gaan dan verlang je soms wel eens naar iets anders. Dan ga je tassen van wol haken. Dat is echt heel anders :) Nee even serieus, het is best leuk om weer eens wat anders uit te proberen. Het nadeel is wel dat als je Zpagetti gewend bent het een eeuwigheid lijkt te duren eer je zo'n wollen tas klaar hebt, maar als je dan eenmaal zover bent, dan heb je ook wel wat ! Alvast een sneak preview voor jullie...gehaakt met coton 7 van Phildar, haaknaald 6.

En nog een jeans versie met spijkerbroek knopen en een denim lintje.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »