GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

28 mei 2010

Tickets please!

De meeste van jullie weten het inmiddels, wij van Echtstudio zijn verliefd op Zpagetti. Echt waar, we kunnen er niets aan doen, we houden er van. Iedere bol is weer een verrassing en dat houdt onze relatie spannend. Gelukkig blijkt de liefde wederzijds te zijn. Vanaf morgen kun je zowel op onze website als op de website van Hoooked Zpagetti een ticket kopen voor een Sweet Zpagetti workshop van Echtstudio.

Hoooked heeft alle workshops die vermeld staan op hun website zelf geselecteerd en wij zijn heel blij dat wij er bij mogen staan. Met dit mooie programma kun je zelf bepalen aan welke workshop je wilt deelnemen en je ziet ook direct of er nog plaatsen beschikbaar zijn. Je betaald vooraf en krijgt een E-ticket als bewijs van deelname. Als je vragen hebt kun je natuurlijk altijd nog even een mailtje sturen naar [email protected], want naast dit mooie stukje informatica verandert er niets aan onze gezellige workshops ! Nu nog even oefenen zodat we bij de deur kunnen staan:
 
"Good evening ladies ! Tickets please !"

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »