GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

29 juni 2010

The little experience

Soms heb je het, dat je tegen iets aanloopt wat je meteen aanspreekt. Je MOET het kopen. Al hoewel dit misschien ook wel een typische vrouwen eigenschap zal zijn. Je begrijpt, wij hadden het dus toen we kennis maakten met de DIY kinderpakketten van The Little Experience.


The Little Experience is een bedrijf uit Engeland wat DIY kits voor kinderen maakt. Zij staan voor een creatief concept. Kinderen worden gemotiveerd om samen met vader, moeder, opa of oma met hun handen aan het werk te gaan. Daarbij houden ze niet alleen rekening met de aantrekkelijkheid van een ontwerp, maar ook met de educatieve waarde van het pakket. Zo zijn er pakketjes die goed zijn voor de hand-oog coördinatie, of pakketjes die de kinderen wijze op de mooie dingen die er in de natuur te vinden zijn. Wat wij ook erg bijzonder vinden en uiteraard een grote pré is dat de verpakking een onderdeel is van het pakket. Maak je een pop dan kun je van de verpakking een mooie stoel knutselen. Of als je varkentjes maakt, dan maak je van de doos een passend hok.
 
 
Het is niet voor niets dat dit bedrijf ook het afgelopen jaar weer veel awards heeft binnen gehaald, waaronder de “Creative play award”. Er zijn pakketjes geschikt voor alle leeftijden ! Vanaf 3+. Sommige pakketjes hebben we al ontdekt in bladen als 101 woonideeën !

Echtstudio heeft bijna 20 verschillende DIY pakketten in de winkel opgenomen ! Van sleutelhanger tot piratenschip en van handtas tot raket. Zowel voor jongens als voor meisjes is er genoeg te knutselen. Deze dozen op zich zijn al een waar cadeautje ! Nog maar 2 dagen en dan kun je naar hartenlust komen shoppen! We openen 1 juli onze virtuele deuren!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »