GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

15 augustus 2020

Stylecraft Queen CAL mozaïek haken

Altijd al een keer willen leren mozaïek haken? Dan is dit jouw kans om deze toffe haaktechniek in de vingers te krijgen met de Stylecraft Queen CAL mozaïek haken. Ontwerpster Tinna Thorudottir Thorvaldar uit IJsland heeft een prachtige deken ontworpen met deze haaksteek en vanaf 18 september 2020 kun je zelf deze deken haken met de nieuwste Crochet Along.

Stylecraft Queen CAL – De deken is gehaakt met de welbekende Stylecraft Special DK. Dit is een 100% acryl garen beschikbaar in wel 97 kleuren. En deze kleuren heeft Tinna heel kunstig gebruikt in haar mozaïek deken Queen Blanket.

Uiteraard kan het garen van byClaire ook gebruikt worden voor deze prachtige projecten.

RUBY Queen blanket

Warm, stijlvol en zeer geschikt als najaarsproject. De kleurtjes Stylecraft Special Dk Spice, Gold en Copper sluiten ook nog eens heel goed aan bij de huidige home deco trend. Een juweeltje voor op de bank!

TEQUILA SUNRISE Queen blanket

Voor iedereen die houdt van spetterende kleuren en gek is van een toefje roze. De Stylecraft Special DK Fiesta en Bright Pink laten deze deken shinen en word je direct blij van deze combinatie. Het mozaïek contrast wordt extra versterkt door de dieppaarse accenten met Stylecraft Special DK Emperor.

OCEANIA Queen Blanket

Ben jij een “cool” haaktype? Dan is deze Oceania deken geknipt voor jou! Mooie blauwe en groenige tinten zoals Sage, Petrol en Teal. De kleur Cream als accentkleur maakt het geheel tot de ultieme beach blanket!

VARIATIE pakketten

Naast de 3 toffe combinaties hebben we zelf nog een paar kleurenvariaties gemaakt en kun je natuurlijk ook de deken heel basic houden en met 2 kleuren gaan werken. Bij het selecteren van de variatie pakketten kun je zelf de accentkleur bepalen van lijnen over de deken en de rand. Met een donkere accentkleur wordt het contrast en het mozaïek patroon wat meer geaccentueerd.

De variatiepakketten zijn alleen beschikbaar voor de grote deken van 150cm x 200cm en is gebaseerd op de hoeveelheid garens  voor de grote TEQUILA SUNRISE Queen Blanket (12 accentkleuren). De kleurenvolgorde kun je naar eigen inzicht bepalen, in onze Facebook groep Echtstudio crochet along club zijn al diverse voorbeelden te zien.

The Green Queen! Prachtig in een basic interieur en combineer geweldig met de huidige woontrend met veel groene planten, rotan meubeltjes en accessoires van natuurlijke materialen.

Gebruik met dit pakket de volgorde van de Oceania Queen. De precieze invulling van de kleuren kun je zelf naar eigen smaak bepalen. Bij aanschaf van het garenpakket ontvang je een gedetailleerde omschrijving van onze Green Queen.

Aangezien er zoveel verschillende mogelijkheden zijn en variaties is het belangrijk om je eerst goed te verdiepen in de algemene informatie van het patroon. Wij kunnen helaas geen andere kleurenschema’s verstrekken van al deze opties maar er is in de Facebook groep Echtstudio crochet along club heel veel informatie te vinden en kunnen andere leden je helpen bij vragen.

We hebben de info op een rijtje gezet, lees dit goed door voordat je een pakket aanschaft:

Wanneer start deze Crochet Along?

18 september 2020: deel 1
25 september: deel 2 en 3
9 oktober: deel 4
16 oktober deel 5
23 oktober deel 6

Waar vind ik het patroon?

Het patroon is gepubliceerd op Tinna’s webwinkel en is Engelstalig. LET OP! Dit is een BETAALD patroon en kost $10.

Via het YouTube kanaal van Tinna kun je alvast gaan oefenen met de Mozaïek haaktechniek. Ze heeft hele duidelijke tutorials gemaakt waarmee je gegarandeerd als mozaïek haakexpert aan de slag kunt gaan met de Queen Blanket Crochet Along.
Klik HIER voor de rechtstreekse link naar haar YouTube kanaal.

Wat is de afmeting van de deken?

Er kunnen 2 maten gehaakt worden van de Queen Blanket:
Kleine deken (12 bollen)
95 cm x 125 cm
Grote deken (22 bollen)
150 cm x 200 cm

Waar vind ik het garenpakket?

Op onze website kun je het garenpakket voor de kleine of de grote deken aanschaffen.

Het pakket bestaat uit de benodigde Stylecraft garens. Het Engelstalig haakpatroon is niet standaard bijgesloten. Dit is een betaald patroon via de shop van de ontwerpster en moet dus nog apart aangeschaft worden.

We kijken erg uit naar deze mooie nieuwe CAL en gaan zelf aan de slag met de GREEN queen. Heel veel haakplezier voor iedereen die mee gaat doen!

Voor tips en trucs en al je Queen CAL vragen; meld je aan bij onze Facebook groep Echtstudio crochet along club!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »