GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

7 juni 2010

Over echt zoet gesproken

Vandaag was het weer zover, dé dag voor het trakteren op de peuterspeelzaal. Ik weet eigenlijk stiekem al het hele jaar dat deze dag gaat komen. Het is een logisch gevolg na een verjaardag. Maar toch ben ik ieder jaar weer op het aller laatste moment nog bezig om tig traktaties in elkaar te knutselen.

Op één of andere manier krijg ik het niet voor elkaar om naast mijn werk ook in privé op commando creatief te zijn. Plakken en knippen... echt niets voor mij. Maar een doodgewoon zakje chips of een ijsje is ook mijn eer te na. Het moet er wel leuk uit zien natuurlijk ;)
Dus vanmorgen, na even speuren, een leuk idee van internet gejat. En dan met 2 kinderen onder mijn vleugels (HOERA....alweer een studiedag voor de juf) naar de supermarkt. Daarna ben ik vol goede moed aan het maken van de traktatie begonnen. Een ijsbekertje gevuld met spekjes. ECHT zoet ! (Ik hoop ook voor de juffen van de speelzaal dat ze de traktatie aan het einde van de ochtend uitdelen, ik sta niet in voor de gevolgen van alle kleurstoffen). En dan begint de pret. Je probeert zo snel mogelijk, terwijl je ene kind aan het uitproberen is hoeveel zand er in het oor van je andere kind past, 20 nep ijsjes in elkaar te flansen.

Thank god, het zit er weer op ! Ik haak liever 10 schapen ;)

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »