GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

1 april 2019

Nieuwe kleuren Stylecraft special DK

De nieuwe kleuren Stylecraft special DK liggen al weer een tijdje in de winkel. De kleurencollectie is uitgebreid met 4 nieuwe kleuren en zorgt voor nog meer mogelijkheden om te combineren. De verschillen met bestaande kleuren zijn subtiel, kijk snel verder en kies jouw favoriete nieuwe tint.

De collectie Stylecraft special DK was al zeer uitgebreid maar met deze 4 nieuwe tinten kun je nog meer toffe combinaties maken. Bekijk hier de Stylecraft special DK Cornish Blue, Toy, Spearmint en Powder Pink.

Van links naar rechts; Denim, Aster, de nieuwkomer Cornish Blue, Storm Blue en Petrol. Een mooie blauwe kleur, iets vergrijsd maar blauwer dan Storm Blue.

Van links naar rechts; Cream, Buttermilk, Toy, Stone en Parchment. Stylecraft Special DK Toy is een hele zachtgele kleur, een rozige ondertoon en is een mooie "nude" tint.

Van links naar rechts; Sage, Aspen, Spearmint, Duck egg en Sherbet. Oelala! Zal Spearmint net zo populair gaan worden als de Duck egg? Iets feller van kleur en iets meer "mint" dan de Duck egg.

En last but not least; Powder Pink! In het midden tussen de Apricot, Candyfloss aan de linkerkant en Soft Peach en Mushroom aan de rechterkant. Een hele fijne rozige kleur, ideaal voor lieve meisjes babydekentjes maar ook een goede pasteltint voor in voorjaarscreaties.

Op de foto is het altijd lastig om de kleuren goed te bepalen, kom daarom gezellig een keer langs in de winkel. Sommige kleuren moet je gewoon even in het echt zien. Hierbij nog een mooie "line-up" waarin alle 4 de tinten zijn verwerkt. Een plaatje toch?

Zie je hier mogelijkheden in voor het maken van bijvoorbeeld een granny stripe deken, bestel dan het Stylecraft new shades pakket: 15 bollen voor € 37,50.

Het pakket bestaat uit: Grey, Silver, Parma Violet, Mushroom, Stone, Buttermilk, Toy, Powder Pink, Duck egg, Spearmint, Lincoln, Sage, Storm blue, Cornish blue en Denim.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »