GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

13 januari 2011

Meet and greet met Mia Bengtsson ?

Mia Bengtsson, voor de gene die haar nog niet kennen...het wordt nu toch echt tijd !! Mia is een een 25 jarige amigurumi ontwerpster uit Zweden die momenteel bezig is met het schrijven van haar 3e amigurum patroon boekje. Haar eerste 2 boekjes zijn (zelfs al zijn ze in het Zweeds geschreven) een regelrechte hit hier in Nederland en de rest van de wereld. Wij verkopen haar boekjes al sinds ze uit zijn gekomen en hebben daarom ook persoonlijk contact met Mia. Zij heeft ook iedere keer weer alle bestelde boekjes persoonlijk gesigneerd voordat ze naar ons koude kikkerlandje werder verstuurd. Super leuk natuurlijk !
 

Op 5 mei is het zover, Mia's 3e boekje Virka glada amigrumi's komt uit ! Ook dit boekje kun je straks natuurlijk weer via onze shop bestellen maar we hebben nog een leuker nieuwtje. Mia heeft aangeboden om dit keer haar boekjes persoonlijk te komen signeren bij ons in de studio ! En aangezien Zweden nu niet direct om de hoek is, vinden wij dat een hele eer en wij zouden haar ook graag ontvangen. We hebben met Mia afgesproken dat we even zouden peilen of er interesse zou zijn bij haar Dutch fans om haar te ontmoeten voordat we haar laten overkomen. Dus mocht je het leuk vinden om haar te ontmoeten, wellicht in combinatie met een amigurumi dag in onze studio laat het ons dan even weten !

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »