GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

31 augustus 2010

Matawi's Crea's

We houden haar blog al een poosje in de gaten, Tamara Gaal uit Steenwijk. Zij is het brein achter Matawi's Crea's. Tamara heeft sinds kort ook een webwinkel geopend met daarin haar eigen gemaakte creaties. Sommige van bestaande patronen maar onlangs ontwierp zij een schattige sleutelhanger met een uiltje daaraan.

 

We lazen op haar blog dat zij het patroon van het uiltje zou gaan uitschrijven en te koop aanbieden. De opbrengst van het patroon gaat naar de stichting Compassion, een organisatie die opkomt voor kansarme kinderen in de wereld.

 

We vonden dit een prachtig initiatief van Tamara en besloten haar te vragen of wij het patroon aan mochten bieden in onze webwinkel om zo het goede doel nog een handje te helpen. Tamara was erg enthousiast en vanaf vanavond is het patroontje te koop in onze winkel ! Daarnaast zullen binnenkort ook de sleutelhangers van Tamara in onze shop opnemen. Wij wensen Tamara heel veel succes met haar Matawi's crea's !

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »