GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

4 juni 2010

Lang leve de PTT zak!

PTT....uit mijn hoofd, Post Telefoon Telegraaf. En met deze wijsheid verraad ik meteen mijn leeftijd. (Voor de lezer uit de generaties na mij PTT = TNT). Op het moment dat PTT verder ging onder de naam TNT werden alle zakken van de PTT overbodig. Deze zakken werden ontdekt door diverse Craftygirl die met deze zakken, tassen, kussen en andere mooie accessoires maakten. De zakken werden zo populair dat je tegenwoordig flink je beurs open mag trekken voor een beetje mooie zak.

Ze zijn wel lekker stoer hé. Laten we eerlijk zijn, in Craftyland zijn we nog wel een beetje gericht op meiden. Polkadots, bloemen, stippen en ruiten, roosjes en lintjes, yup...en nog het liefst met veel roze. Het is niet aan te slepen. Nu ben ik zelf moeder van 2 stoere kerels, en dan kom je toch flink te kort hoor, als het om webwinkelen gaat. Een enkeling waagt zich aan een legergroen kussen, een stoere tas maar over het algemeen moet je je diep in Google wurmen om iets mannelijks te vinden.
Dus wat doe je dan...dan maak je gewoon zelf iets met een hoog testosteron gehalte en een tikkie stijl. Hier alvast een voorproefje!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »