GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

4 mei 2010

Koninginnedag 2010

Bekendmaking Echtstudio

Het is zover….we maken ons voor het eerst, officieel, als Echtstudio aan de buitenwereld bekend. Jawel…..met knalroze spandoek en al. En met dat “en al” doel ik niet op de bergen Zpagetti, lieve vilten schapen en gezellige haarspeldjes. Nee dan doel ik vooral op de bakken regen die uit veel te donkere wolken vallen. Wat een ellende zeg, dat kun je met recht een extra handicap noemen tijdens het opbouwen van je kraam.

Overleven in de regen!

Op zich is het redelijk droog overbrengen van je koopwaar van de auto naar de kraam al een uitdaging. Maar je weet pas zeker dat je op de markt staat, als er ineens, geheel onverwachts, liters regenwater boven op je hoofd storten. Juist, de kraam heeft een dakje ! En daar blijft echt onvoorstelbaar veel regen op liggen. Echtwaar…niet bij te houden.
 
Lang leven de paraplu. Want enkel daarmee heb je nog enigszins kans om droog te blijven als je, op de gok prikkend, je tentdoek om probeert te kiepen. Nee, nu moet je niet denken dat wij onder de paraplu konden staan ! Wij zijn niet zo groot dat we met onze handen het zeil kunnen optillen, dus de paraplu was ons verlengstuk. Uiteindelijk zijn we er behoorlijk behendig in geworden, het lozen van water op de het zeildak :) Mocht je ooit zelf nog eens in deze situatie terecht komen, tip 1: Waarschuw voorbij lopende klanten even dat je gaat “prikken”. Need I say more ?

Na regen komt zonneschijn

En daarna kwam de zon, wat een feest ! Eindelijk was het daar “het Koninginnedag gevoel”.
Blije gezichten van overdreven oranje gekleedde mensen, geschminkte kindergezichtjes en live muziek op de achtergrond. En met al deze feestvreugde kwamen ook onze klanten die zich flink hebben uitgeleefd op onze kraam. Ondanks het regenachtige begin, was het een heel gezellige dag ! De volgende morgen vroeg uit mijn bed gebeld te worden door klanten, met de vraag of ze nog meer Zpagetti konden komen halen vond ik iets minder gezellig ;)

Maar zo zie je maar….je bent gewaarschuwd, Echtstudio is echt verslavend !

 

 

 

 

 

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »