GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

17 augustus 2010

Klaar voor de start?

Wij zijn inmiddels doorgewinterde amigurumi hakers. We weten hoe we een amigurumi haken en, niet geheel onbelangrijk, wat voor materiaal we nodig hebben om een mooi eindresultaat te krijgen. Toch kunnen wij ons heel goed voorstellen dat je als “amigurumi leek ” een beetje verdwaald raakt in onze shop en jezelf afvraagt wat je moet aanschaffen om deze hobby uit te proberen. Je wilt niet direct los gaan en lukraak artikelen in je mandje gooien, maar je wilt ook niet dat je straks op de bank zit te haken en beseft dat je de vulling bent vergeten te kopen. De krant verwees er al naar, ze zijn er weer!

De amigurumi starterspakketten.

Wij adviseren als je een echte starter bent op haakgebied om te kiezen voor het vrolijke beestjes haken pakket. In dit pakket vind je alle benodigdheden: het patroonboekje vrolijke beestjes haken, een ergonomische haaknaald 3.5 , veiligheidsoogjes, vulling en een aantal bollen Anchor magicline wol die gebruikt word in het patroon. De patronen zijn eenvoudig te volgen en je kunt op deze manier kennis maken met het begrip amigurumi.

Het starterspakket mini hondjes haken is in principe ook een basis pakket maar dan meer gericht op de Japanse insteek van het amigurumi haken. Het boekje is Nederlandstalige maar het bevat ook Japanse haakschema’s die in ieder ander Japans boek ook worden gebruikt. Als je met dit soort schema’s kunt werken ben je er klaar voor om de andere geweldige Japanse boeken uit te gaan proberen. Het katoen en de haaknaald waar mee gewerkt wordt is ook wat fijner dan het Vrolijke beestjes haken pakket. Kijk voor meer informatie in onze webshop, onder Koekeridoo starterspakketten.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »