GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

26 november 2010

Kerstliedjes en pepernoten

 

"All I want for Christmassss is youhoooe hoeee" Met een galmende Mariah Carey en Bing Crosby op de achtergrond en een kunstige kerstboom met gehaakte kerstdecoratie kwamen de dames al snel in de stemming voor de Merry Christmas haakworkshop. De brokken speculaas en kruidnootjes pasten misschien niet helemaal in het plaatje, maar ze bleken prima in je mond te passen ;)

Zes dames zijn hier een kerstengeltje aan het haken en de overige hebben zich op de kerstkransjes en sterretjes gestort. Al met al hing er een heerlijk sfeertje !
 
Een aantal van hen hebben we trouwens ook weer mogen begroeten tijdens de Flavourtes Live beurs wat overigens een groot succes is geweest. Na drie dagen een volle stand te hebben gehad, drie keer bijgevuld te hebben was zondag aan het eind van de middag het moment toch daar; alles was op. We hadden geen haaknaalden meer, geen "helemaal hoooked" boekjes, en een minimaal aantal bollen zpagetti. Wij hebben het ondanks dat we wel gesloopt waren na deze drie dolle dagen, het enorm naar ons zin gehad. We willen de organisatie van Flavourites Live ook feliciteren met een naar ons idee vlekkeloos georganiseerde beurs !
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »