GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

3 juni 2010

Hou hoog die bal

Het WK staat voor deur, straten kleuren oranje en er lopen zwermen kleine jongetjes in een heus oranje tenue. Nederland is er klaar voor. We gaan met zijn allen kijken naar een elftal, wat zijn best gaat doen de eer van ons kikkerlandje, maar vooral de bal hoog te houden. En voor die kunstjes met een bal krijgen zij echt enorm...maar dan ook ENORM veel voor betaald.

Ik zou willen dat wij "vrouwen van nu" zoveel betaald zouden krijgen voor het hoog houden van al die (denkbeeldige) ballen. Man, kinderen, baan, huishouden, vrienden, school, sport, hobby. Allemaal balletjes die wij tussen neus en lippen door hoog moeten zien te houden. "Wesley eat your heart out"....ik zie het hem nog niet doen. Wat zou het leuk zijn als we al dat oranje op straat als een eerbetoon zouden mogen zien, aan de vrouwen van Nederland. Aan alle vrouwen die hun ballen hooghouden. Sprintjes trekken om over al op tijd te komen, strategieën uitzetten om alles in banen te laten lopen en doen aan 24-uurs trainingen, 7 dagen in de week. Dus als jij onder de categorie sprintjes trekker valt, de oranje vlaggetje wapperen morgen voor jouw!

Oranje broches van Echtstudio

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »