GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

8 november 2010

Holy was heerlijk en happy Matawi

Afgelopen weekend hebben wij samen in de cel gezeten. Nou ja, eigenlijk met nog een paar honderd andere dames en een paar verdwaalde heren. De Holy Stitch in de Blokhuispoort; het was de 4e keer dat we deel namen en ook dit keer was het weer een groot succes. De cel stond niet alleen vol spullen maar vooral vol mensen ! Het was zo druk dat men schuifelend door onze cel moest om alles te kunnen bekijken. De d-i-y pakketjes werden heel goed ontvangen en ook het nieuwe patroontje van Bacon het zpagetti biggetje liep als een trein. We hebben gezellige gesprekken gehad en we zijn haast naast onze schoenen gaan lopen van de complimenten. Gelukkig zijn wij nuchtere Hollandse meiden, wij begrijpen best dat je je schoenen beter aan kunt houden als je verder wilt komen ;)

Ja, en toen er ein-de-lijk wat rust in de cel kwam was het zover. We wisten dat Tamara van Matawi's crea's en haar vriendin Carla langs zouden komen bij de Holy Stitch. En dat leek ons een mooi moment om de opbrengst van haar uiltjes patroon in onze shop kenbaar te maken en te overhandigen. Aangezien de opbrengst volledig naar het goede doel gaat vonden wij het leuk om het bedrag te verdubbelen. Uiteindelijk hebben we haar een cheque van € 250,- kunnen overhandigen waar Tamara natuurlijk erg blij mee was. Wij vonden het natuurlijk ook heel fijn dat wij op deze manier ons steentje bij hebben kunnen dragen.

 

Nog even een kleine impressie van de Holy Stitch 4e editie. (Naomi en Jappe heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen tijdens de beurs, het was weer geweldig georganiseerd !)
 


 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »