GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

24 augustus 2010

Holy Stitch

Van stijlvolle foto’s van meubelzaken naar het meest eenvoudige interieur wat je je kunt voorstellen. Ook dit najaar nemen wij weer deel aan de Holy Stitch in Leeuwarden ! Holy stitch is een 2-daagse crafty markt waar dit keer weer 50 enthousiaste deelnemers de kans krijgen om een cel, jawel een cel als in “gevangenis” te verbouwen tot een gezellige crea winkel.

Van stijlvolle foto's van meubelzaken naar het meest eenvoudige interieur wat je je kunt voorstellen. Ook dit najaar nemen wij weer deel aan de Holy Stitch in Leeuwarden ! Holy stitch is een 2-daagse crafty markt waar dit keer weer 50 enthousiaste deelnemers de kans krijgen om een cel, jawel een cel als in "gevangenis" te verbouwen tot een gezellige crea winkel.
 
Het is de 4e keer dat we deelnemen, de eerste 3 keer hebben we de cel bevolkt als Koekeridoo en deze keer zullen wij er officieel onder Echtstudio staan. Uiteraard zullen we ook dit keer weer een bus vol handwerkspullen, wol, zpagetti en patronen meenemen. We hebben er zin in !
De Blokhuispoort in Leeuwarden, waar het naar zeggen schijnt te spoken....BOE !

Het gevangeniscomplex zonder versiering. Je bent nu vast nieuwsgierig wat we er met zijn allen van kunnen maken ? Mooi zo, we zien je graag op 6 en 7 november tijdens de Holy Stitch!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »