GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

1 november 2010

Holy Stitch, Leeuwarden here we come

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Nee, we zijn niet jarig, we gaan naar Leeuwarden ! Want daar vind de 4e editie van de Holy Stitch plaats en ook dit keer zijn wij van de partij. Deze crafty markt mag je niet missen. Er staan niet alleen ruim 50 creatieve standhouders, de locatie is ook nog steeds uniek. We mogen 2 dagen lang in een gevangenis cel bivakkeren. We gaan cel 9 weer ombouwen tot een prachtig winkeltje.

 

Je begrijpt, we zijn al weken aan het zwoegen en zweten om alles weer piekfijn voor elkaar te krijgen en inmiddels begint ons magazijntje er rooskleurig uit te zien. We hebben dit keer veel mooie DIY pakketjes, losse patronen en natuurlijk handwerkmaterialen én zpagetti !!

 


Maar we zijn ook al echt in de kerststemming en zullen jullie gaan verblijden met onze super sterretjes, kerstkransjes en natuurlijk een volledig gestylde kerstboom om je alvast lekker te maken. Om de kerstgedachte voort te zetten; we zullen tijdens deze Holy Stich ook een extra steentje bijdragen aan het goede doel van onze collega Matawi's Crea's gaat naar de stichting Compassion. Nu leek het ons een geweldig idee om het opgehaalde bedrag te verdubbelen !

 
Wij zullen Tamara van Matawi's Crea's tijdens de Holy Stitch officieel een cheque overhandigen. Vind je Leeuwarden nu net even iets uit de richting, we zullen foto's maken :) We zien je graag op 6 en 7 november !
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »