GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

10 september 2010

Flavourites live, de preview

Gisteren zijn we naar het World Fashion Centre in Amsterdam geweest waar we zijn uitgenodigd om een meeting bij te wonen betreft de aankomende beurs Flavourites Live waar we in november aan deel zullen nemen. Deze beurs bestaat uit webwinkel ondernemers die tijdens deze dagen een "live" winkel kunnen maken van hun stand.

Het was erg leuk om eens te kletsen met dames en heren die ook in het webwinkel wezen zitten. Zo maakte we kennis met het gezicht achter de website Ridder Tommy (www.riddertommy.nl)

Het was een verademing om eens een webwinkel te vinden waar je geen polkadots, bloemetjes en ruitjes kunt vinden. Deze shop is voor jongens, stoere jongens. Je vind er kleding maar ook allerlei accessoires. Daarnaast spraken we met andere deelnemers die zich ook in deze kale hal zullen gaan vestigen. Als je het zo ziet kun je je bijna niet voorstellen dat hier straks een bruisende beurs zal gaan plaats vinden.


Kim bekijkt de stand van dichtbij, wat gaan we er van maken ?


Na afloop genoten wij nog even van een heerlijke latte macchiato, het was echt heel vervelend ;)


Op naar de Flavourtis Live, wij hebben er zin in !

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »