GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

6 september 2010

Een studio voor Echtstudio

De Stationsstraat vonden wij sowieso al één van de mooiste straten van Alphen aan den Rijn met al die karakteristieke huizen, dus wij waren blij verrast toen er één van deze panden te huur werd aangeboden als bedrijfsruimte. We werden heel enthousiast toen we vanmorgen het pand betraden. Ondanks dat we even door de nu nog wat ouderwetse uitstraling heen moesten kijken zagen wij direct wat een geweldig leuk onderkomen dit zou kunnen zijn voor ons bedrijf.

We hebben vanmiddag de makelaar gebeld om te melden dat wij zeker geinteresseerd zijn. Tot onze vreugde bleek dat de verhuurder, naar aanleiding van het verhaal wat de makelaar vertelde, ook enthousiast te zijn over onze eventuele komst. Nu is het nog een kwestie van een contract ondertekenen en natuurlijk, klussen. Volgende maand verruilen wij onze haaknaald tijdelijk voor een verfkwast om het nieuwe onderkomen tot een paradijsje te veranderen. Voortaan zullen onze workshops op dit adres worden gegeven, dicht bij het station en vlak bij het centrum, ideaal voor de shoppers onder ons ! Wij verheugen ons enorm op het moment dat wij ons hier kunnen gaan vestigen en zullen jullie op de hoogte houden van alle vorderingen rondom het pand.

Nog even een plaatje van het uitzicht vanaf het balkon.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »