GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

31 mei 2024

Een Nieuwe Start bij Echtstudio

Een Nieuwe Start bij Echtstudio: Onze Verhuizing en Vernieuwde Website

Bij Echtstudio hebben we de afgelopen tijd niet stilgezeten. We hebben een grote transformatie doorgemaakt en we willen jullie graag meenemen in dit spannende avontuur.

Verhuizing naar Leiden

In februari was het zover: alle producten van Echtstudio zijn verhuisd van Alphen aan den Rijn naar onze nieuwe locatie in Leiden. Het was een enorme klus, want we hadden maar liefst 200.000 producten die allemaal een nieuw plekje moesten krijgen. Ons team heeft hard gewerkt om ervoor te zorgen dat alles netjes en georganiseerd op de nieuwe locatie terechtkwam.

Tomte Leiden Echtstudio

Inventariseren: Een Monumentale Taak

Na de verhuizing begon het echte werk pas echt. We hebben al onze producten één voor één geteld en de inventaris opgemaakt. Het was een gigantische klus, maar ook een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat we nauwkeurig en efficiënt kunnen blijven werken. Dit inventarisatieproces was niet alleen belangrijk voor onze interne organisatie, maar ook essentieel voor onze klanten. Door een nauwkeurige telling en registratie van al onze producten kunnen we jullie, onze gewaardeerde klanten, beter van dienst zijn en dat jullie bestellingen sneller bij jullie afgeleverd kunnen worden.

Echtstudio oud

Vernieuwing van de Website

Naast de fysieke verhuizing hebben we ook hard gewerkt aan onze online aanwezigheid. Onze website was verouderd en traag, en dat kon natuurlijk niet langer zo blijven. We willen onze klanten een zo prettig mogelijke shopervaring bieden, en daarom zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe, snellere en duidelijkere website.

Dit project was complex en uitdagend. We hebben al onze pakketten en patronen uitgezocht en alleen het allerbeste geselecteerd voor de nieuwe site. Het was belangrijk voor ons om een platform te creëren dat niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook de breedte en diepte van ons assortiment goed weerspiegelt.

De Lancering van de Nieuwe Website

Deze week hebben we de laatste puntjes op de i gezet en gisterenmiddag zijn we officieel overgestapt naar de nieuwe website. We zijn ontzettend blij met de positieve reacties die we van onze trouwe klanten hebben ontvangen. Jullie complimenten en tevredenheid zijn voor ons de ultieme beloning voor al het harde werk.

Vier Met Ons Mee!

We zijn er natuurlijk nog niet helemaal; de komende tijd blijven we de website verder uitbreiden en verbeteren. Maar eerst willen we dit weekend met jullie vieren dat onze website nu sneller, duidelijker en gebruiksvriendelijker is dan ooit. Daarom hebben we een geweldige aanbieding voor jullie: dit weekend krijg je maar liefst 50% korting op je bestelling met de kortingscode "ECHTNIEUW".

Echtstudio gehaakte amigurumi

Grijp dus snel je kans en shop dit weekend je favoriete haakbenodigdheden bij Echtstudio. Of je nu kiest voor byClaireSoft Mix, Cotton, een product uit de salecategorie, of juist één van de geweldige haakpakketten, we kijken ernaar uit om samen met jullie deze nieuwe fase in te gaan en bedanken jullie voor jullie voortdurende steun en vertrouwen! Met creatieve groet, Team Echtstudio

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »