GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

26 mei 2011

Echtstudio, service van de zaak!

"Leuk hoor Tess, al die boeken, maar ik zie alleen het plaatje op de kaft. Hoe weet ik nu of dit boek wat voor mij is ? "

Een goede vraag, waar ik nu ook een héél goed antwoord op heb ! FACEBOOK ! Op onze Facebook pagina kun je vanaf nu boeken inzien en op die manier bekijken of het boek wat je in gedachten had inderdaad net zo leuk is als je dacht. We hebben weer veel nieuwe boeken binnen gekregen. Zoals het boekje hierboven. Granny Square volume 4 uit Japan. Werkt met Japanse haakschema's dus het is ook voor ons Nederlanders goed te begrijpen.
 

More cute little animals is een vervolg op het onderstaande boekje Cute little animals. Beide leuke amigurumi boekjes voor de startende haker. Engels.

 
Voor de Anna Paula Rímoli fans, het derde deel uit de serie Amigurumi Toy Box. Weer een fantastisch amigurumi boek vol lieve beestjes.
 
 
Lacy crochet, een Japans boekje met prachtig gehaakte kanten creaties. Gehaakt volgens haakschema's dus goed volgbaar.
 
100 bezaubernde hakel minis. Een Duits boekje met 100 leuke gehaakte applicaties, van auto tot aardbei en van vis tot potlood.
 

Ze zijn terug ! Granny Square, in hun volle glorie ! In het Duitse boekje Hakelideen mit Granny Squares vind je vele patroontjes en toepassingen voor deze mooie vierkantjes.
 

Tiny crohet, motif patterns is een mooi Japans boekje met daarin prachtige applicaties, vierkantjes en heel kleine projectjes.
 


De bovenstaande boeken zijn een deel van de nieuw binnen gekomen. Kijk voor alle boeken op onze website http://www.echtstudio.nl/. Zie je boeken staan op Facebook die uitverkocht zijn ? Stuur dan een berichtje en wij proberen nog een exemplaar voor je te pakken te krijgen. Ik wens jullie veel inspiratie toe !!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »