GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

5 juli 2010

Echtstudio komt naar je toe deze zomer

We geven het eerlijk toe, we zijn trots op onze website en shop. We hebben er keihard aan gewerkt en nu het zo voor iedereen toegankelijk online staat dachten wij rustig en tevreden achter onze PC te kunnen gaan zitten om het eindresultaat te bewonderen en relaxed wat te kunnen gaan surfen. Koud drankje, zak chips, voeten omhoog....
Niet dus ! Vanaf het moment dat we online zijn gekomen stromen de bestellingen binnen. Het aantal dozen en enveloppen die we dit weekend in de zinderende hitte hebben ingepakt overtrof onze stoutste dromen.
 
 
 
Bij deze willen wij jullie allen hartelijk bedanken voor het vertrouwen en jullie enthousiaste reacties op onze shop. We hopen dat je nog vaak komt kijken want we blijven natuurlijk vernieuwen, ontwerpen en uitproberen. Mocht je suggesties, vragen of opmerkingen hebben over de shop of website dan horen wij dit uiteraard graag. Je kunt deze mailen naar [email protected].
 

 
Groetjes
 
Kim & Tess
 

PS. Mocht je nu ineens helemaal verliefd zijn geworden op mijn tas, hij is te koop in de webshop :)

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »