GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

29 november 2019

By(e) Claire

Wie kent haar niet? DE kleurenexpert in haakland, door vele haaksterren gevolgd om de prachtige en originele kleurstellingen van haar projecten. Claire Boeter van garenlijn byClaire zorgt al jaren voor de mooiste fotografie en de tofste haakpatronen.

De garens van byClaire zijn een musthave voor iedere handwerker; de byclaire cotton (100% katoen), softmix met een superzachte uitstraling, de chunky cotton voor XXL projecten en de schitterende Sparkle. Naast diverse haakboeken ontwierp Claire ook nog losse haakpatronen die jullie vast wel eens hebben gehaakt. De granietsteeksjaal, Ton-sur-ton sjaal, Filet blokkendekens, Tegeltjesdeken, Vintage kerstballen...teveel om op te noemen. Met al deze ontwerpen zette Claire het haken op een zeer kleurrijke wijze op de kaart.

Na ruim 9 jaar een inspiratiebron en trendsetter te zijn geweest voor heel hakend Nederland gaat Claire een nieuwe uitdaging aan en heeft ze besloten te stoppen met het merk byClaire. Als groot fan van dit garenmerk en na heel veel leuke samenwerkingen met Claire vinden wij het uiteraard heel jammer dat het stopt. We zullen de dagelijkse kleurrijke inspiratie op Instagram, gezellige blogs en nieuwe creaties enorm gaan missen.

En hoe gaat het nu verder?

Het goede nieuws is dat wij de byClaire garens nog blijven verkopen zolang de voorraad strekt. Alle byClaire creaties mogen wij op onze online haak webshop blijven aanbieden. Ook zullen de byClaire haakpakketten en patronen nog beschikbaar zijn op de website van byClaire en kun je ook via de website van echtstudio byClaire garens en patronen aanschaffen.

Bye Claire..

Claire heeft afgelopen weken hard gewerkt aan een laatste haakproject. Voor al haar trouwe volgers heeft ze iets warms en cosy ontworpen, uiteraard in een sfeervolle byClaire kleurencombinatie.

Kruip aankomende kerstdagen lekker onder deze toffe BYE Claire Kerstdeken! Heerlijk met een kop thee en je favoriete haakwerkje. Het is een royale deken van 180 x 120cm gehaakt met de byClaire softmix dus supersnel klaar.

Wil je deze deken bestellen en aan de slag met Claire's laatste haakcreatie? Bestel dan snel hier het bye Claire garenpakket.

De deken wordt gehaakt in de filethaaktechniek. Er zijn 4 gratis patronen gebruikt van de byClaire sparkle lantaarn Crochet along (rendier, sneeuwvlok, kerstsok en kerstboom). Deze ontvang je bij aanschaf van het pakket. Ook ontvang je extra informatie over de afwerking van de deken.

Een mooie laatste byClaire haakcreatie....Wij wensen Claire het allerbeste toe!

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »