GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

8 juni 2010

BELANGRIJK ! Er gaat een deurtje dicht….

Lieve allemaal,

Ik heb groot nieuws ! Koekeridoo gaat verhuizen ! Koekeridoo draait nu bijna 3 jaar en sinds een jaar ben ik een samenwerking aangegaan met Echtzoet door samen workshops te gaan geven. Deze workshops lopen zo goed, dat we zoals de meeste van jullie weten, hebben besloten om officieel samen te gaan werken onder de naam Echstudio.
Aangezien ik nog steeds de illussie heb dat ik "superwoman" ben, dacht ik dat het makkelijk te doen zou zijn, 2 websites en shops draaiende te houden naast alle dagelijkse bezigheden en de workshops. Maar in werkelijkheid is gebleken dat dit gekkenwerk is. Het betekent niet enkel 2 websites, en 2 webshops maar ook 2 keer inkopen en 2 keer verkopen en last but not least...2 keer een boekhouding bijhouden :(
 

De afgelopen maanden heb ik geprobeerd me voor beide shops 100 % in te zetten maar dat is naar mijn gevoel niet gelukt. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een oplossing. Ik wilde namelijk geen van beide winkels opgeven. Na veel slapeloze nachten zag ik ineens het licht !
De winkel van Koekeridoo wordt gesloten en verhuist als merk naar Echtstudio onder de kop Echtdoen. Kim kon zich hier gelukkig ook in vinden en we zijn gestart met de overgang. De streefdatum voor opening van de Echstudio shop is 1 juli 2010. Dit betekent dat Koekeridoo vanaf die datum in de Echtstudio shop te vinden zal zijn. Maar er veranderd wel het één en ander. Er gaan een aantal producten verdwijnen uit ons assortiment. Dit betreft boeken, oogjes, neusje, pimp artikelen en wol. Deze producten zullen worden uitverkocht tijdens een grote uitverkoopactie dus houdt de site en de blog in de gaten voor meer nieuws !
Voor jullie, mijn klanten, betekent dit dat sommige artikelen voortaan niet meer in de shop te vinden zullen zijn. Maar aan de andere kant komen er ook weer veel nieuwe producten en patronen voor in de plaats ! Ik denk echt dat dit Koekeridoo en haar klanten enkel ten goede zal komen. De website veranderd, de producten veranderen maar het team achter dit geheel blijft hetzelfde en het wordt dubbel zo sterk en dat zal zijn vruchten afwerpen, geloof me !
Je kent het spreekwoord vast wel: "Waar een deur wordt gesloten gaat een raam open !"
Liefs Super Tess

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »