GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

4 november 2022

Attic24 Springfrost CAL 2023

Attic24 Springfrost CAL 2023 – Ook in het nieuwe jaar start Lucy van Attic24 weer met een mooie Crochet Along. Vanaf vrijdag 6 januari 2023 publiceert Lucy de eerste toeren van haar Springfrost blanket.

De kleuren zijn geïnspireerd op de zachte kleurtjes van het vroege voorjaar wanneer de eerste bloemen weer beginnen te bloeien na een lange winter. Lucy heeft 15 tinten uitgekozen waarbij de koele kleuren de heldere vorst in de ochtend weergeven en de zachte pasteltinten de vroege lentebloemetjes. Het patroon is een eenvoudige haaksteek met een zacht reliëf effect en het is geschikt voor beginners. Attic24 Springfrost CAL 2023 haakpakket bestaat uit 2 kleuren Stylecraft special for BABIES DK en 13 kleuren Stylecraft special DK. De deken wordt circa 120 x 175cm.

De exacte kleurcombinatie wordt op 15 november 2022 bekend gemaakt. Zorg dat je er klaar voor bent en reserveer nu al een Springfrost CAL garenpakket. Het pakket wordt in week 48 geleverd, afhankelijk van de benodigde kleuren en de beschikbare voorraad bij Stylecraft.

Ontvang bij bestelling van het garenpakket ook nog 3 bolletjes byClaire sparkle en een PDF met 3 sparkle haakpatronen GRATIS! Voor hier en daar een mooi sparkle accentje voegen we de bijpassende kleuren Silver moonlight, Minty macaron en Pearl blue toe.

De Crochet Along dekens van Attic24

Sinds 2014 publiceert Lucy ieder jaar een nieuwe deken waar we allemaal aan mee kunnen haken. De patronen zijn eenvoudig en heel duidelijk uitgelegd in uitgebreide foto tutorials (Engelstalig). Ook blijven deze patronen gratis beschikbaar op haar blog. De meeste dekens bestaan uit 15 bollen Stylecraft special DK.

Vind je de haaksteek van de Springfrost heel erg mooi maar wil je liever een andere kleurencombinatie? Bekijk dan de andere haakpakketten, er zit vast een mooi pakket voor je tussen.

2014

Attic 24 Cosy stripe blanket CAL nr 1

De eerste Crochet Along deken is geïnspireerd op de herfstkleuren die Lucy verzamelde uit bladeren, zaden, bessen en bloemen. De inspiratie voor al haar volgende Crochet Along dekens komen uit de kleuren van de natuur.

2015

Attic 24 Sunny log cabin blanket CAL nr 2

Dit kleurenpalet is geïnspireerd op de zomerse, kleurrijke bloemen uit de tuin van Lucy.

2017

Attic 24 Moorland blanket CAL nr 3

Lucy is geinspireerd door kleurenpracht van de Yorkshire moors als in de nazomer de heuvels bedekt zijn met heide.

2018

Attic 24 Woodland blanket CAL nr 4

Deze kleurencollectie is geïnspireerd op Lucy’s herfstwandelingen door Woodland. Ze heeft de koele blauw tinten en grijstinten gecombineerd met de warme herfsttinten

2019

Attic 24 Sweet pea blanket CAL nr 5

Deze keer heeft ze zich laten inspireren door de Lathyrus of Sweet pea bloem en heeft een prachtige deken ontworpen

2020

Attic 24 Dahlia blanket CAL nr 6

Met deze deken in warme tinten zie je Lucy liefde voor verschillende soorten Dahlia’s. De rode en roze tinten zorgen voor een prachtig en fleurig kleurenpalet.

2021

Attic 24 Meadow blanket CAL nr 7

Lucy van Attic24 heeft zich deze keer laten inspireren door zomerweides vol prachtige en kleurige wilde bloemen. Een “feel good” deken met een zeer eenvoudig haakpatroon dus ook geschikt voor de beginnende haker.

2022

Attic 24 Harbour CAL nr 8

Haakpakket Attic24 Harbour blanket CAL

De kleurencombinatie van de Harbour CAL is geïnspireerd op levendige kleuren van de vissersboten in de havens aan de North Yorkshire kust. De combinatie van blauw- rood en geeltinten maakt een vrolijk kleurenpalet.

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »