GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

4 mei 2010

Al je vriendinnen zijn voortaan jaloers!

Jaloers?

Ja, je leest het goed, al je vriendinnen zijn voortaan jaloers op je.

Kijk, de bij ons dames bekende merken kunnen het allemaal mooi vertellen:

Libresse: “Voel je zeker !”
Tampax: “Opvallend onopvallend! ”
Always: “Elke dag, een mooie dag !”
 
Maar het is en blijft natuurlijk iedere maand weer heel ongemakkelijk als je ongesteld bent, menstrueerd, je maanstonden hebt, je tante op visite of hoe je het dan ook wilt noemen. Wat nu elke dag een mooie dag ?

Ongemakkelijke situaties?

 
Je kent het vast wel, doe je je tas open om zo onopvallend mogelijk een tampon te zoeken. Rollen die kleine krengen alle kanten op in je tas. En dan mag je nog blij zijn als ze in je tas aan het rollen zijn.
 
We kennen allemaal we die situatie dat er iemand op een terras haar tas omstoot en er 5 vrolijke wit-blauwe tampons naar buiten komen rollen. En dat de dame in kwestie dan, met vuurrode wangen, de tampon onder de voet van haar mannelijke collega vandaan probeert te vissen. Yup…we kennen het. Tragisch ;)
 

Ontdek de oplossing bij Echtstudio!

Om dat te voorkomen hebben wij iets voor je ! Te schattig voor woorden, en het voorkomt bovenstaande gênante problemen in een toch al gewelddadige week van de maand. Nee…we gaan geen tampons haken….lolbroek ! Leuke tamponszakjes ! Er passen vier tampons in. En dan komt nog het moeilijkst van al….kiezen. Welke kleur !! Je kunt natuurlijk voor iedere maand een andere kleur kiezen maar dat is misschien iet wat overdreven.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »