GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd
GRATIS Verzending vanaf 75€
Voor 16:00 besteld, is VANDAAG verstuurd

7 december 2010

Haak event in Nijhof Baarn

Zaterdag 11 en zondag 12 december organiseert Nijfhof in Baarn in samenwerking met Hoooked zpagetti een inloop haak en brei workshop. En natuurlijk zijn wij van de partij om onze haaktechnieken met jullie te delen. We starten op zaterdag om 10.30 uur en op zondag om 11.00 uur. Beide dagen zullen wij er om 17.00 uur een eind aan breien, in dit geval zowel letterlijk als figuurlijk.
 

Je kunt zonder inschrijving deelnemen aan deze workshop en starten op een tijdstip wat je schikt. Aangezien wij verwachten heel wat dames te mogen begroeten, willen we jullie wel inlichten dat deze vorm van workshop niet overeen komt met de workshop die wij in onze studio verzorgen. Daar hebben een groepje van maximaal 8 personen waardoor we iedereen de verdiende aandacht kunnen schenken. Aanstaand weekend zul je de aandacht waarschijnlijk met wat meer vrouwen moeten delen, maar dat neemt niet weg dat het een heel gezellige gelegenheid is om kennis te maken met het product zpagetti.
 
Nijhof
Minervaweg 3
3741 GR Baarn
 

Tot zaterdag !

Laat een reactie achter

* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »