0172 - 748111   Ecommerce thuiswinkel.orgpostnl

Contact

Wij helpen u graag met uw vragen of opmerkingen, via email info@echtstudio.nl

of via het contactformulier.

Echtstudio B.V. is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur

telefoon 0172-748111

 

Kom ook eens gezellig langs in onze studio in Alphen aan den Rijn. Een mooie gelegenheid om inspiratie op te doen en alle artikelen in het echt te zien.

Adres: Prins Hendrikstraat 99, 2405AH in Alphen aan den Rijn


openingstijden winkel

maandag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

koopavond            

woensdag van 19.00 - 21.00 uur


OP HAAKVISITE BIJ ECHTSTUDIO

Woon je niet in de buurt van Alphen aan den Rijn maar vind je het toch leuk om eens sfeer te snuiven in onze winkel samen met je haak of breivriendinnen? Kom dan gezellig een keer op haakvisite en maak er een middagje uit van.

Neem je haakwerkje mee en schuif lekker aan bij onze workshoptafel. Je kunt op je gemak rondkijken, garens in het echt zien, boekjes doorbladeren en inspiratie opdoen (en nog even verder werken aan je haak of breiwerk natuurlijk).

Wij zorgen voor een kopje thee of koffie.

Als je van plan bent om te komen kun je ons een email sturen via info@echtstudio.nl. Graag tot ziens!

 

HAAK IN BIJ ECHTSTUDIO

Bij echtstudio wordt er elke woensdagavond een haak in georganiseerd; kom gezellig een keer langs met je vriendin of buurvrouw, neem je haakwerk of breiwerk mee en haak in!

De haak in begint om 19.00 uur tot 21.30 uur in onze mooie studio op de Prins Hendrikstraat 99 in Alphen aan den Rijn. Wij zorgen voor thee, koffie wat lekkers en veel gezelligheid, inschrijven is niet nodig. De deelnamekosten zijn € 2,50 per persoon, dit kan na afloop van de haak in betaald worden. Deze avond is ook de winkel open dus er is gelegenheid om nog even te shoppen.

 

INLOOP NAAISTUDIO BIJ ECHTSTUDIO

Ben je al een ervaren naaister en wil je in onze inspirerende naaistudio verder werken aan je eigen project? Dan kun je gebruik maken van onze inloop naaistudio. Gezellig om bijvoorbeeld met een vriendin nog even de laatste hand te leggen aan je jurkje of rokje. Wij zorgen voor koffie en thee en een naaimachine. Graag even van tevoren contact opnemen met de winkel om te kijken of er een naaimachine vrij is. Inlopen kan van maandag t/m zaterdag van 10 – 17 uur zolang er een naaimachine beschikbaar is. De kosten zijn € 5 per 2 uur inclusief koffie en thee (exclusief naaigarens en stoffen).

Voor de deur is het  betaald parkeren. 

In de winkel is er gratis WIFI


Ondernemingsvorm, Bank, KVK en BTW gegevens:

Ondernemingsvorm: Besloten Vennootschap (B.V.)

Rekeningnummer  : 7567286

KvK-nummer           : 6663645

BTW-nummer          : 856640633B01

IBAN/SEPA-nummer: NL59 INGB 0007 5672 86

BIC-nummer: INGBNL2A

Banknaam: ING BANK N.V.