Kijk hier voor ons grote aanbod workshops haken en breien en de beschikbare workshopdata. We zien je graag een keer verschijnen bij 1 van onze spetterende workshops!

Algemene informatie over onze workshops
In onze inspirerende studio in Alphen aan den Rijn leren we je de kunst van haken en breien via een groot aanbod aan workshops; basishaken, basisbreien, tunisch haken, granny squares, amigurumi, zpagetti haken en breien en een workshop voor de gevorderde haker. Er geldt bij echtstudio de 100% haak en breigarantie; door onze vele haakworkshops hebben we genoeg ervaring opgedaan om iedereen te kunnen leren haken en breien. Jong en oud, links en rechtshandigen zijn allemaal al hakend en breiend naar huis gegaan.

De workshopdata voor 2019:

Dinsdag 19 november 19.00 – 21.30 uur VOL

Zaterdag 30 november 09.30 – 12.00 uur VOL

Zaterdag 14 december 09.30 – 12.00 uur VOL

Dinsdag 17 december 19.00 – 21.30 uur VOL

Zaterdag 28 december 09.30 – 12.00 uur

Op deze data worden verschillende workshops tegelijk gegeven. Je kunt zelf bijvoorbeeld komen amigurumi haken en jouw vriendin kan tegelijkertijd leren breien! Wel zo gezellig!

Stuur een mail naar workshop@echtstudio.nl en geef jouw voorkeur aan voor workshop en datum. De reservering is definitief zodra je een bevestiging van inschrijving per mail hebt ontvangen. Aan de reservering zijn geen kosten verbonden.

Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?
De minimale deelname voor een workshop is 4 personen en maximaal 8 personen. Je kunt met een groep komen maar natuurlijk ook alleen aanschuiven. Mocht blijken dat er op de door jou gekozen datum niet genoeg deelnemers zijn, ontvang je tijdig een bericht met de mededeling dat de workshop niet door zal gaan. Je kunt je dan inschrijven voor één van de overige datums. Het is ook mogelijk om in overleg een datum te plannen voor vriendinnen-uitjes of vrijgezellenfeestjes, stuur dan een berichtje met de gewenste workshopdatum, het aantal personen en je contactgegevens naar workshop@echtstudio.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een reactie geven, ook bij overige vragen kun je altijd even mailen.

Wat zijn de tarieven?

Workshop: leren haken € 45,00 (2 dag delen)*
Workshop: sokken breien € 45,00 (2 dag delen)*
Workshop: breien € 25,-*
Workshop: tapestry haken € 25,-*
Workshop: mozaik haken € 25,-*
Workshop: tunische haken € 25,-*
Workshop: interlocking haken € 25,-*
Workshop: haken met zpagetti € 25,-*
Workshop: breien met zpagetti € 25,-*

(*Tijdens de workshops kun je een haaknaald of breinaalden van de winkel lenen. Gebruik van garens is niet in de prijs inbegrepen en worden door de deelnemers nog aangeschaft voor de workshop)

Wanneer kan ik betalen?
Na afloop van de workshop kan er betaald worden. Er is in de studio nog mogelijkheid om materialen aan te schaffen en er kan gepind worden.

Waar worden de haakworkshops gehouden?
De workshops worden gegeven in onze studio in Alphen aan den Rijn.

Prins Hendrikstraat 99
2405 AH Alphen aan den Rijn
tel: 0172 – 748111
email: workshop@echtstudio.nl

Echtstudio is ook prima met openbaar vervoer te bereiken. Als je met de auto komt houd er dan rekening mee dat het voor de deur betaald parkeren is.