Workshop interlocking crochet

Home/Interlockig crochet/Workshop interlocking crochet

Meer algemene informatie over de workshops? Bekijk dit hier.

Laden Evenementen

In de workshop interlocking crochet leer je de basis van deze unieke manier van haken. Interlocking crochet of dubbelhaken geeft een geweldige structuur, beide zijden van het werk zijn even mooi en met kennis van de basissteken kun je prachtige patronen haken. Om deze workshop te kunnen volgens is basiskennis van het haken vereist. Ervaar zelf hoe leuk het is om met deze techniek de mooiste sjaals, kussens en dekens te haken. De workshop kost € 25 exclusief materialen. Je kunt zelf haaknaald 3 of 4mm meenemen, deze kun je ook lenen of aanschaffen in de winkel.

Ook zin om weer een keer een nieuwe haaktechniek te leren? Gebruik de knop “Registreren om je aan te melden. Graag tot ziens!

Echtstudio en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring.
Ga voor meer informatie naar op de pagina privacy verklaring.