Sinterklaas haken

Heb je ook zo’n zin in Sinterklaas? Kom dan alvast in de stemming door je haaknaalden en garen erbij te pakken en leuke Sinterklaas decoraties te maken! Er is van alles te bedenken: poppen, vingerpoppetjes, onderzetters, oorbellen, pietenmutsjes, het paard van Sinterklaas, wortels, schoencadeautjes… je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een haakpatroon voor te vinden. Het enige dat je verder nog nodig hebt zijn haaknaalden en een paar bolletjes garen in de gewenste kleuren.

                     

Sinterklaas haakpatronen

 

Haakaccessoires

 

Wol en garen

 

                     
 Leren haken  Haaknaalden Veiligheidsogen

   

Haakpatroon Sinterklaas

Wil je iets leuks haken voor Sinterklaas, dan kun je met dit Sinterklaas haakpatroon vast wel uit de voeten. Je maakt je eigen Sinterklaas pop (van ongeveer 12 centimeter hoog) en je kunt er natuurlijk ook een Piet bij maken! Het enige dat je nodig hebt is katoengaren in een paar verschillende kleuren en een haaknaald van 2.5 millimeter.

Sinterklaas haakaccessoires online bestellen

Voor garen in de juiste kleuren hoef je de deur niet uit: die bestel je gewoon in de online shop van Echtstudio.nl! En om je gehaakte Sinterklaas decoraties helemaal compleet te maken, kun je op deze website ook allerlei leuke accessoires bestellen, waaronder oogjes, neusjes en knoopjes. Hiermee maak je je Sinterklaas en je Pieten nog mooier! Neem op je gemak een kijkje in het assortiment en maak er wat leuks van dit jaar!