Openingstijden winkel

Echtstudio, DE leukste haak- en breibeleving. Onze mooie grote winkel in Alphen aan den Rijn is een snoepwinkel voor iedere haak- en breister. Direct bij binnenkomst komen alle kleuren van de garens je al tegemoet. De collecties liggen netjes en overzichtelijk in mooie kasten en er is een groot aanbod haak en brei accessoires zoals haaknaalden, breinaalden maar ook benodigdheden voor het maken van amigurumi's. Heerlijk kleuren combineren, bladeren door de leuke handwerkboeken en je laten inspireren door de vele gehaakte en gebreide creaties. Genoeg te zien en voor ieder wat wils.

Ons echtstudio winkel team bestaat uit deskundige haak- en breisterren. Deze dames kunnen je als de beste begeleiden in het maken van de juiste kleurkeuze, het samenstellen van haak en breipakketten en je informeren over de diverse garens en de mogelijkheden. Er ligt in de winkel een ruime voorraad, mocht je speciaal voor een garen en een bepaalde hoeveelheid langs komen, neem dan eerst contact op met de winkel zodat we alvast wat voor je opzij kunnen leggen.

Echtstudio ligt vlakbij het centrum van Alphen aan den Rijn met diverse leuke horeca-gelegenheden, voor de deur is het betaald parkeren. De winkel is ook heel goed te bereiken met openbaar vervoer, het station ligt op 10 minuten loopafstand.

Onze bezoekers komen vanuit alle regio's en maken er vaak een gezellig dagje uit van. Ook zin in een creatief uitje in een inspirerende omgeving? Laat het ons weten via info@echtstudio.nl, wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat voor jou en je haakvriendinnen.

openingstijden:

maandag t/m zaterdag van 10 - 17 uur

LET OP: er is geen koopavond meer op vrijdagavond, de winkel is op maandag weer van 10 - 17 uur geopend.

Adres:

Prins Hendrikstraat 99, 2405AH Alphen aan den Rijn

 0172 - 748111

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Als het druk is in de winkel kunnen we helaas de telefoon niet beantwoorden. Bij vragen over bestellingen kunt u het beste een email sturen naar info@echtstudio.nl, deze zullen wij zo spoedig mogelijk beantwoorden.

 
winkel_echtstudio_sfeer
Echtstudio_etalage