Update maatregelen fysieke winkel n.a.v. persconferentie COVID 28 september 2020.

  • maximaal 4 klanten tegelijk in de winkel
  • kom zoveel mogelijk alleen
  • houd 1,5 meter afstand
  • bij ingang de handen desinfecteren
  • wij adviseren een mondkapje te dragen in de winkel
  • advies en hulp van onze winkelmedewerker gaat op afstand. Bij de kassa hangt een plexiglas beschermwand, alleen op deze plek kan er dichter bij elkaar gestaan worden.
  • met pin betalen

Deze maatregelen zijn noodzakelijk, als er besmetting wordt aangetoond bij echtstudio door bron- en contactonderzoek dan kan de winkel voor 2 weken gesloten worden.

Openingstijden winkel:

LET OP; voorlopig maandag gesloten

dinsdag t/m zaterdag 10 – 17 uur

telefoon: 0172-748111
e-mail: info@echtstudio.nl

Bereikbaar:

Als het druk is in de winkel zijn wij helaas niet in de gelegenheid om u telefonisch te woord te staan. Bij vragen over een bestelling of andere vragen kunt u daarom het beste een email sturen naar info@echtstudio.nl.

Echtstudio, DE leukste haak- en breibeleving. Onze mooie grote winkel in Alphen aan den Rijn is een snoepwinkel voor iedere haak- en breister.

Direct bij binnenkomst komen alle kleuren van de garens je al tegemoet. De collecties liggen netjes en overzichtelijk in mooie kasten en er is een groot aanbod haak en brei accessoires zoals haaknaalden, breinaalden maar ook benodigdheden voor het maken van amigurumi’s. Heerlijk kleuren combineren, bladeren door de leuke handwerkboeken en je laten inspireren door de vele gehaakte en gebreide creaties. Genoeg te zien en voor ieder wat wils.

Ons echtstudio winkel team bestaat uit deskundige haak- en breisterren. Deze dames kunnen je als de beste begeleiden in het maken van de juiste kleurkeuze, het samenstellen van haak en breipakketten en je informeren over de diverse garens en de mogelijkheden. Er ligt in de winkel een ruime voorraad, mocht je speciaal voor een garen en een bepaalde hoeveelheid langs komen, neem dan eerst contact op met de winkel zodat we alvast wat voor je opzij kunnen leggen.

Echtstudio ligt vlakbij het centrum van Alphen aan den Rijn met diverse leuke horeca-gelegenheden, voor de deur is het betaald parkeren. De winkel is ook heel goed te bereiken met openbaar vervoer, het station ligt op 10 minuten loopafstand.

Onze bezoekers komen vanuit alle regio’s en maken er vaak een gezellig dagje uit van. Ook zin in een creatief uitje in een inspirerende omgeving? Laat het ons weten via info@echtstudio.nl, wij zorgen dat de koffie en thee klaar staat voor jou en je haakvriendinnen.