Haakpakket Fruithagel deken

Haak zelf deze vrolijke en zoete babydeken in de tunische haaksteek. Het patroon staat beschreven op de blog van 1 juni 2016 via www.byclaire.eu.


Selecteer hieronder de benodigde materialen en ga aan de slag! Byclaire Soft mix zalm, lichtroze en oker, van iedere kleur zijn 4 bollen nodig voor een dekentje van circa 80 x 100cm. De steek is de "full stitch", een tunische haaksteek die eenvoudig toe te passen is. Mocht je deze techniek nog niet beheersen, kom dan eens gezellig langs bij 1 van onze workshops.


De tunische haaknaald is een verwisselbare punt en wordt gebruikt in combinatie met een kabel. Met tunisch haken adviseren wij om een dikkere naald te nemen dan wat op de wikkel staat, voor een soepel effect bij deze deken is een 8mm geschikt. Probeer ook losjes te haken, tunisch haken zorgt al snel voor een compacte en dichte structuur.

€ 2,47

  • -
  • -

Prijs zoals weergegeven: € 0,00

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Voor 17:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis.
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

Weer een kleurig ontwerp van Byclaire, de fruithagel babydeken. Gehaakt met de tunische haaksteek "full stitch", dit geeft een mooie zachte structuur en bij meerdere kleuren een geweldig effect. Met 12 bollen Byclaire soft mix kan een dekentje gehaakt worden van circa 80 x 100cm, van belang is dat er losjes gehaakt wordt dus een dikkere haaknaald dan wat op de wikkel staat is gewenst.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen