Dendennis haken

Als je dacht dat haken alleen maar vrouwen is, dan heb je het mis. Er zijn ook mannelijke hakers, zoals bijvoorbeeld Dennis van den Brink, die door velen Dendennis wordt genoemd. Dendennis is in het dagelijks leven grafisch vormgever, maar haken is zijn passie. Dendennis’ eerste eigen ontwerp was een gehaakt kiesje voor de zus van zijn vriendin, die tandarts was. Dat was het begin van zijn passie voor haken, en vele geweldige eigen ontwerpen.

Hij specialiseert zich in amigurumi, de Japanse kunst van het haken van schattige knuffelbeesten. Hij noemt zichzelf dan ook wel ‘amigurumist.’ Hij heeft al talloze geweldige creaties gemaakt, en hij deelt zijn patronen graag met de rest van de wereld. Inmiddels heeft Dendennis zijn eigen website over haken: Dendennis.nl. Hierop vindt je vele amigurumi haakpatronen, zowel gratis als exemplaren die online te bestellen zijn. Hij heeft zelfs verschillende boeken geschreven met daarin tal van leuke haakpatronen. Verder is Dendennis heel actief op social media en schrijft hij voor zijn eigen blog.

Dendennis haakpatronen

Dendennis haakpatronen zijn ook verkrijgbaar in de online shop van Echtstudio.nl. Neem een kijkje in het aanbod en leer ook die schattige amigurumi’s haken!
 

                     

Dendennis haakboeken

 

Dendennis haakpatronen

 

Wol en garen

 

                     
Leren haken  Haaknaalden Amigurumi haken