Heeft u een vraag? Stuur ons een email via info@echtstudio.nl en we helpen u graag verder. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren, tijdens drukke perioden en vakanties kan dit iets langer zijn.

Vakantiesluiting:

Onderstaand vind u een overzicht van de dagen waarop echtstudio gesloten is. Dit houdt in dat op deze dagen uw bestelling niet zal worden verzonden en de email niet beantwoord wordt. Uiteraard kunt u op deze dagen wel online uw order plaatsen.

echtstudio is gesloten op:

Donderdag 26 mei 2022 – Hemelvaartsdag

Maandag 6 juni 2022 – Tweede Pinksterdag 

Verzending en levertijden

De meeste artikelen kunnen wij uit voorraad leveren. De levertijd bedraagt 2 – 3 werkdagen. Tijdens drukke perioden en vakanties kan dit wat langer zijn. Mocht er onverhoopt een artikel niet voorradig zijn dan nemen wij contact met u op. Onze leveranciers kunnen over het algemeen artikelen zeer snel aanleveren waardoor de wachttijd beperkt blijft.

Heeft u haast met een artikel? Neem dan voordat u bestelt contact op via info@echtstudio.nl om er zeker van te zijn dat het artikel voorradig is.

Verzendkosten

Echtstudio verstuurt pakketten en brievenbuspost binnen Nederland met PostNL.
Nederland
– pakketten en brievenbuspost € 4,95
– bestellingen binnen Nederland boven € 50,- gratis verzending
Belgie
– pakketten € 7,95
– bestelling boven € 75 gratis verzending

Verpakking

De bestellingen worden verpakt in kartonnen dozen en dichtgeplakt met recyclebare papieren tape. Ook hergebruiken wij verpakkingen die we via onze leveranciers ontvangen. Vanuit milieu overwegingen vacumeren wij geen bollen garen in plastic.

Bezorgen

Pakketten en brievenbuspost worden verstuurd via PostNL. Zodra de bestelling is ingepakt en afgeleverd bij het sorteercentrum ontvangt u een bevestiging met track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Afhalen

Afhalen is alleen mogelijk op afspraak, neem hiervoor eerst contact op via info@echtstudio.nl. Het is niet mogelijk om te shoppen in het magazijn.

OVERIGE INFORMATIE

Adres
echtstudio
Prins Hendrikstraat 99 B (richting Torenstraat)
2405AH Alphen aan den Rijn

email info@echtstudio.nl

Voor de deur is het betaald parkeren. 


Ondernemingsvorm, Bank, KVK en BTW gegevens:

Ondernemingsvorm     : Besloten Vennootschap (B.V.)
Rekeningnummer         : 7567286
KvK-nummer                 : 62680463
BTW-nummer               : 854915230B01
IBAN/SEPA-nummer  : NL53 INGB 0005539900
BIC-nummer                 : INGBNL2A
Banknaam                      : ING BANK N.V.