colortwist best friend

Colortwist Best Friends Forever

Colortwist garen is een 5-draads katoenen verloopgaren met een prachtig kleurverloop. De colortwist wordt handgemaakt in onze studio, voor verkoop via de website zullen we regelmatig een kleine selectie online zetten. In de winkel in Alphen aan den Rijn is een beperkte collectie aanwezig.

De colortwist kan gehaakt worden met haaknaald 4 tot 5mm, dit is geheel afhankelijk van persoonlijke smaak en gebruikt patroon. De looplengte van de colortwist is circa 825 meter en hiervan kan een omslagdoek gehaakt worden. Aangezien de draad heel los gewikkeld is, is het van belang om nauwkeurig te haken om splijten te voorkomen. Enige haakervaring is voor deze draad wel van belang en ons advies is om de gehaakte creatie te blocken.


Let op! Deze colortwist bestaat uit 5 verschillende draden. Hiermee kan de afmeting gemaakt worden zoals de afbeelding van de southbay sjaal.

Availability: In voorraad

Normale prijs: € 27,50

sale € 24,95

Inclusief BTW

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Voor 17:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis.
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

Met 1 bol colortwist 5-draads en het haakpatroon van de southbay sjaal (dit is geen echtstudio patroon maar een patroon dat op internet gratis beschikbaar is) maken wij een driehoekige lap van circa 115 cm x 165cm x 115 cm, gehaakt met haaknaald 5mm. Dit is de afmeting na het opspannen.

Na het haken hebben wij de omslagdoek opgespannen/geblocked door het nat te maken en met pins op een blokmat (dit kan ook op foam speelletters, een yogamatje of een matras) op te spannen en te laten drogen. Hierdoor wordt het haakwerk regelmatiger. Aangezien de draad heel los gewikkeld is, is het van belang om nauwkeurig te haken om splijten te voorkomen. Enige haakervaring is voor deze draad wel van belang.

De colortwist bol kan zowel vanuit de binnenkant als vanaf de buitenkant afgewikkeld worden, hierdoor kun je zelf bepalen hoe je het kleurverloop wilt hebben.

  

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen