*SALE* CAL Lossen en vasten zonsondergang origineel pakket

nu van € 46,50 voor maar € 32,50!


Een nieuwe Crochet Along van Joke van Lossen & Vasten. Na het succes van de eerste Crochet Along deken heeft Joke weer een nieuwe Crochet Along deken ontworpen. Zonsondergang, Maanlicht en Sterrenhemel, dat zijn de toepasselijke namen van de nieuwste Lossen & Vasten CAL. De Crochet Along gaat van start op 28 september, dan wordt het eerste gedeelte van het patroon gepubliceerd. Het eindresultaat blijft nog even geheim, maar via de blog van Joke kun je wel alvast een sneak peek van de dekens zien.


13 weken lang op woensdagochtend zal ze een stuk van het patroon plaatsen. Doe mee met CAL via de website van lossenenvasten en via de facebookgroep Lossen & Vasten, hier kun je ook haakvragen stellen aan medehakers en je voortgang van de deken met elkaar delen. Er is keuze uit 3 mooie kleurencombinaties, kies je voor de warme Zonsondergang, de sprekende kleuren van Maanlicht of de schitterende blauwtinten van Sterrenhemel? Voor ieder wat wils!


De pakketten zijn samengesteld met Scheepjes Colour Crafter en is inclusief een leren lossen&vasten label en een rolcentimeter (kleur varieert) 


 


 

Availability: In voorraad

€ 32,50

Inclusief BTW

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Voor 17:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis.
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen