Of je nu een doorgewinterde breiliefhebber bent, of de kunst nog niet helemaal in de vingers hebt, Echtstudio.nl is er voor iedereen!

Ons assortiment voor breien
Echtstudio.nl heeft het grootste en meest gevarieerde assortiment aan wol en garen dat je je maar kunt wensen. Zo verkopen wij de natuurlijke wol en garens van het populaire Noorse merk Drops, alsmede producten van merken zoals Sylecraft en het Nederlandse merk Scheepjeswol. Er is keuze te over! Verder kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor al je andere breibenodigdheden. We hebben alle denkbare soorten breinaalden en breiaccessoires. Ben je op zoek naar breitips, inspiratie of leuke patronen? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment breiboeken, of ga aan de slag met één van onze breipatronen! Onze artikelen zijn zowel online te bestellen als te koop in onze studio.

Workshops breien
Wil je (beter) leren breien in een inspirerende omgeving? Doe dan eens mee met één van onze gezellige brei workshops! Zo organiseren we in onze studio in Alphen aan den Rijn geregeld workshops voor beginnende breiers. Of wat dacht je van een workshop sokken breien? Er is voor ieder wat wils!

Onze studio
Wil je ons assortiment wol liever eerst voelen en de kleuren in het echt bewonderen? Kom dan eens gezellig langs bij onze studio in Alphen aan den Rijn! Hier kun je op je gemak onze artikelen bekijken en volop inspiratie opdoen voor je eigen breiwerken. Je bent van harte welkom!