Colortwist garen is een 5-draads katoenen verloopgaren met een prachtig kleurverloop. De colortwist wordt handgemaakt in onze studio, voor verkoop via de website zullen we regelmatig een kleine selectie online zetten. In de winkel in Alphen aan den Rijn is een beperkte collectie aanwezig. Voor het maken van een maatwerk colortwist kan er een afspraak gemaakt worden; stuur ons een email op info@echtstudio.nl o.v.v. maatwerk colortwist.

De colortwist kan gehaakt worden met haaknaald 4 tot 5mm, dit is geheel afhankelijk van persoonlijke smaak en gebruikt patroon. De looplengte van de colortwist is circa 825 meter en hiervan kan een omslagdoek gehaakt worden. Aangezien de draad heel los gewikkeld is, is het van belang om nauwkeurig te haken om splijten te voorkomen. Enige haakervaring is voor deze draad wel van belang en ons advies is om de gehaakte creatie te blocken.

Let op! Deze colortwist bestaat uit 5 verschillende draden. Hiermee kan de afmeting gemaakt worden zoals de afbeelding van de southbay sjaal.