Boek Animal Friends of Pica Pau

Het toffe boek Animal Friends of Pica Pau! Het boek is engelstalig maar is voor iedereen met basiskennis van haken goed te volgen.


Ontmoet Pica Pau en haar animal friends! Ze zijn charmant, vrolijk en schattig. Als je ze eenmaal leert kennen, gaan ze nooit meer uit je hart. Speelgoedmaker, ontwerpster en haakster Yan Schenkel heeft 20 kleurrijke amigurumi's om zich heen verzamelt. Yan heeft er bewust voor gekozen om niet alleen maar patronen te ontwerpen van de “klassieke” dieren uit de wereld van het gehaakte speelgoed zoals de het varkentje, de panda en de beer. In dit boek geeft ze je de kans om de ‘coati’ (een familielid van de Zuid-Amerikaanse wasbeer), de papegaaiduiker, de eenhoorn en de draak te ontmoeten.


Alle patronen bevatten zeer gedetailleerde instructies en door stap voor stap foto's en uitleg bij elk patroon is dit boek geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde haakster


De amigurumi's kunnen gehaakt worden met byClaire cotton of catania katoen en haaknaald 2.5mm. Voor de hoofdkleur zijn 2 bollen voor ieder patroon voldoende en voor de accentkleuren is 1 bol katoen meer dan genoeg.

Availability: In voorraad

€ 18,50

Inclusief BTW

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Voor 17:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis.
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen