Boek_Adinda's_World

Boek Adinda's World

Boek Adinda's World - Voor alle fans van de prachtige kleurrijke stijl van Adinda is dit boek een musthave! Een verzameling van inspirerende foto's uit de wereld van Adinda. Laat je verrassen door effecten van het freestyle haken, geen ingewikkelde haakschema's maar op gevoel de mooiste creaties haken.

Het boek is 152 pagina's dik en bevat tips en trucs om je handvatten te geven en je eigen creativiteit aan te wakkeren. Iedereen is creatief geboren, alleen verliezen we dit talent soms uit het oog in deze digitale wereld. Met dit boek ontdek je dat het uiteindelijk niet uitmaakt op welke manier je je creativiteit gebruikt, áls je hem maar gebruikt!

Availability: In voorraad

€ 29,95

Inclusief BTW

Voordelen van echtstudio

Jouw haak-speciaalwinkel
De mooiste winkel. Echt een bezoek waard!
Voor 17:00 besteld binnen 2 werkdagen in huis.
14 dagen retourrecht. Volledig aankoopbedrag terug, je betaalt alleen de retourzending.
Gratis verzending in Nederland en België vanaf € 50,-
klantenservice: info@echtstudio.nl of 0172-748111

Productbeschrijving

Details

Over Adinda

Adinda Zoutman woont in Friesland met haar Italiaanse man Gilberto Squizzato. Sinds de geboorte van hun kinderen pakte Adinda de haaknaald weer op en toont ze de wereld haar creativiteit met haar haakcreaties. Haar liefde voor de natuur, de tijd die ze in Italië woonde en de verbintenissen met andere mensen spelen allemaal een rol in haar werken.

Haar talent bleef niet onopgemerkt; haar creaties verschenen in diverse tijdschriften en via de sociale media heeft ze tienduizenden volgers over de hele wereld. Verder geeft ze workshops in binnen- en buitenland en zijn haar patronen ongekend populair.

Dit is haar eerste boek en de fotografie is in handen van professioneel fotograaf Duco de Vries. Hij wist als geen ander de unieke aspecten van Adinda en haar werk in beeld te vangen.

Product is aan het winkelmandje toegevoegd.


Doorgaan met winkelen 10
of
Door naar afrekenen