Echtstudio maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kun je snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op Echtstudio waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

 

Je kunt bij Echtstudio op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (Internetbankieren).
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.
Via creditcard (Visa, MasterCard).
Je kunt jouw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met jouw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Bij bestellingen van € 500,- of hoger kun je niet met creditcard betalen. Kies dan voor iDEAL.
Via PayPal
Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.
Via Vooruitbetaling per bak/giro
In de bevestigingse-mail van je bestelling vind je als bijlage de factuur van je bestelde producten, welke je binnen 3 dagen dient te voldoen.