Verzending en levertijden

De meeste artikelen kunnen wij uit voorraad leveren. De levertijd bedraagt 2 – 3 werkdagen. Tijdens vakantieperioden kan dit wat langer zijn. Mocht er onverhoopt een artikel niet voorradig zijn dan nemen wij contact met u op. Onze leveranciers kunnen over het algemeen artikelen zeer snel aanleveren waardoor de wachttijd beperkt blijft.

Heeft u haast met een artikel? Neem dan voordat u bestelt contact op via info@echtstudio.nl om er zeker van te zijn dat het artikel voorradig is.

Verzendkosten

Echtstudio verstuurt pakketten en brievenbuspost binnen Nederland met PostNL.
Nederland
– pakketten en brievenbuspost € 4,95
– bestellingen binnen Nederland boven € 50,- gratis verzending
Belgie
– pakketten € 7,95
– bestelling boven € 75 gratis verzending

Verpakking

De bestellingen worden verpakt in kartonnen dozen en dichtgeplakt met recyclebare papieren tape. Ook hergebruiken wij verpakkingen die we via onze leveranciers ontvangen. Vanuit milieu overwegingen vacumeren wij geen bollen garen in plastic.

Bezorgen

Pakketten en brievenbuspost worden verstuurd via PostNL. Zodra de bestelling is ingepakt en afgeleverd bij het sorteercentrum ontvangt u een bevestiging met track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Afhalen

Afhalen is alleen mogelijk op afspraak, neem hiervoor eerst contact op via info@echtstudio.nl. Het is niet mogelijk om te shoppen in het magazijn. De fysieke winkel is sinds 2021 opgeheven.

Heeft u vragen? Stuur ons een email op info@echtstudio.nl, we streven er naar om binnen 24 uur te reageren. Tijdens drukke perioden en vakantie kan dit langer duren.