Verzending en levertijden

De meeste artikelen kunnen wij uit voorraad leveren. De levertijd bedraagt 2 – 3 werkdagen. Tijdens vakantieperioden kan dit wat langer zijn. Mocht er onverhoopt een artikel niet voorradig zijn dan nemen wij contact met u op. Onze leveranciers kunnen over het algemeen artikelen zeer snel aanleveren waardoor de wachttijd beperkt blijft.

Heeft u haast met een artikel? Neem dan voordat u bestelt contact op via info@echtstudio.nl om er zeker van te zijn dat het artikel voorradig is.

Verpakking

De bestellingen worden verpakt in kartonnen dozen en dichtgeplakt met recyclebare papieren tape. Ook hergebruiken wij verpakkingen die we via onze leveranciers ontvangen. Vanuit milieu overwegingen vacumeren wij geen bollen garen in plastic.

Bezorgen

Pakketten en brievenbuspost worden verstuurd via PostNL. Zodra de bestelling is ingepakt en afgeleverd bij het sorteercentrum ontvangt u een bevestiging met track en trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Afhalen en bezorgen in Alphen aan den Rijn

Bestel online voor 14 uur en haal de bestelling de volgende dag af bij onze CROCHET TAKE AWAY (mits alle artikelen op voorraad zijn)

OF

laat het thuisbezorgen per fietskoerier (alleen in Alphen aan den Rijn), supergroen en supersnel!

Afhaaltijden

woensdag t/m vrijdag van 13 – 16 uur
zaterdag van 10 – 12 uur

Adres

Prins Hendrikstraat 99 B (richting Torenstraat)
2405AH Alphen aan den Rijn

Heeft u vragen? Stuur ons een email op info@echtstudio.nl, we streven er naar om binnen 24 uur te reageren. Tijdens drukke perioden en vakantie kan dit langer duren.