Extreme drukte bij PostNL

November en december zijn extreem drukke maanden voor PostNL. Houd hier rekening mee met het plaatsen van een bestelling. Koop cadeautjes voor de feestdagen op tijd in vanwege langere levertijden.

Heb je haast met een bestelling?
Voorkom teleurstelling en geef dit tijdig van tevoren aan per email op info@echtstudio.nl zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Kom je speciaal voor een artikel langs in de winkel?
Geef dit ook van tevoren aan per email op info@echtstudio.nl zodat we kunnen zorgen dat het op voorraad ligt (mits leverbaar)

Je bestelling wordt, indien voor 16:00 uur besteld op werkdagen, dezelfde dag verstuurd (mits de artikelen voorradig zijn). Voor het versturen van pakketten en brievenbus post maken wij gebruik van de service van PostNL. Het komt helaas soms voor dat door drukte bij PostNL je bestelling niet de volgende dag afgeleverd wordt maar een dag later. Dit is de reden waarom wij aangeven voor 16:00 uur besteld binnen 2 werkdagen in huis.

Na je bestelling ontvang je automatisch twee e‑mails. Eén als de betaling is afgerond (je orderbevestiging) en één als je bestelling is verzonden (je verzendbevestiging).